NVR3 Standard software

13-5-15

NVR3 Standard biedt voldoende mogelijkheden voor installaties waarbij de kosten laag gehouden moeten worden. De software is gratis te downloaden en er kunnen tot 16 camera’s gebruikt worden. Hierna kan er éénmalig voor elke extra camera een licentie aangeschaft worden. NVR3 Standard is uit te breiden tot maximaal 64 camera’s. Daarnaast kunnen tot 12 gebruikers gelijktijdig live beelden of opnames bekijken.

Klik hier voor NVR3 Standard software.