NVR3 Enterprise software

13-5-15

NVR3 Enterprise is kosteloos te gebruiken tot 16 camera’s. Daarbij is het aantal simultane gebruikers ongelimiteerd. Middels additionele licenties is het systeem uit te breiden tot een maximum van 100 camera’s. Ten opzichte van de standaard versie zijn er nu ook mogelijkheden om een e-Map te configureren, kunt u sneller beelden terugzoeken door middel van Smart Search by motion en is de optie beschikbaar om Active Directory te gebruiken.

Klik hier voor NVR3 Enterprise software