Mobile client App

5-2-15

De ACTi Mobile Client app is gratis te downloaden voor gebruikers van iOS of Android toestellen.

Hiermee kan de gebruiker overal ter wereld de beelden van zijn camerasysteem bekijken en terug kijken via 3G of WiFi op zijn mobiele apparaat. U ziet voortaan dus op elk gewenst moment wat er gaande is binnen uw bedrijf of organisatie. De app kan worden verbonden met uw bestaande NVR3.0 server of standalone NVR van ACTi.

De app voor Android is gratis te downloaden via de Google Play Store:
ACTi Mobile Client voor Android

Via iTunes is de app voor iOS devices gratis te downloaden:
ACTi Mobile Client voor iOS