IP Utility v 4.3.08

5-6-14

De IP Utility is een gratis web-based toepassing waarmee u eenvoudig ACTi IP camera’s binnen uw netwerk kunt lokaliseren. Met deze applicatie heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de IP adressen van alle ACTi camera’s in uw netwerk. Vanuit dit overzicht heeft u de mogelijkheid om een aantal essentiële instellingen van de camera aan te passen, zoals het IP adres, resolutie of gebieden voor bewegingsdetectie.

Download de ACTi IP utility hier.

Klik hier voor de User Manual van de IP Utility.