Floor Plan Creator v 2.3.8

5-6-14

Speciaal voor wederverkopers van ACTi IP camera's is de Floor Plan Creator ontwikkeld. U kunt eenvoudig een plattegrond (.JPG) van uw project in de software laden. Vervolgens kunt u de verschillende camera's op de plattegrond plaatsen. Zo krijgt u snel een indruk van de beelden die met deze camera worden verkregen en kunt u de juiste positie van de camera bepalen.

Om deze software te kunnen gebruiken moet u eerst Adobe AIR installeren op uw PC, daarna kan de Floor Plan Creator geïnstalleerd worden.

De Floor Plan Creator en Adobe AIR kunt u hier gratis downloaden.

Klik hier voor de User Manual van de Floor Planner.